Publicatie Groot Westland-College van 6 wethouders van CDA, LPF, CU-SGP en VVD komt lastig op gang en blijkt niet in staat om voor de zomer haar plannen te presenteren

College van 6 wethouders van CDA, LPF, CU-SGP en VVD komt lastig op gang en blijkt niet in staat om voor de zomer haar plannen te presenteren

Met veel bombarie kondigde het College op 27 februari jl. aan voor de zomer met hun plannen voor Westland voor de komende jaren te komen. Helaas werd die toezegging niet nagekomen. Westland Verstandig vindt dat de wethouders te veel met zichzelf zijn ingenomen en te veel bezig zijn hun eigen PR als belangrijkste drijfveer te zien. Slecht begin weer. Ze zijn er voor u als burgers uiteraard.
Wel kwam er een zeer pover overzicht met 19 nietszeggende punten, waar de politiek al lang mee bezig is of waar dit College anders over denkt dan het vorige en dus een draai gemaakt moet worden. Dit College en de wachtende 5 wethouders uit de vorige periode, kosten de gemeente, excl. de burgemeester, maandelijks € 100.000,–. Weer een vorm van geldverspilling zeker als er ook nog niets uitkomt.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.