Publicatie Groot Westland-Eindelijk andere visie op handhaving buitengebied, zoals Westland Verstandig steeds gewild heeft

Eindelijk andere visie op handhaving buitengebied, zoals Westland Verstandig steeds gewild heeft

Westland Verstandig pleit al jaren voor een andere aanpak van handhaving in het buitengebied. Tot nog toe werd door de gemeente nauwelijks resultaat geboekt en zijn er vele miljoenen euro’s uitgegeven. Dat moet stoppen. Alleen dan handhaven en dan nog op reële condities als er echte reconstructieplannen zijn. Oude gevallen niet meer handhaven. Dat had dan maar eerder moeten gebeuren en in oude gevallen waar wel is opgetreden terugdraaien. Gelukkig komt er nu wat beweging. Oude gevallen van voor 2004 zouden (mogelijk) niet meer gehandhaafd gaan worden. Westland Verstandig ziet dit als een eerste stap in de goede richting. Nu nog de overige knelpunten (klakkeloos handhaven zonder aanleiding, vreemde optieconstructies, ongelijke behandelingen etc. etc.) wegnemen en het accent leggen op zaken waar al onze burgers echt beter van worden en niet een enkeling.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.