Publicatie Groot Westland-Inhaalslag goedkope huur- en koopwoningen in Westland nodig

Inhaalslag goedkope huur- en koopwoningen in Westland nodig

De wachtlijsten voor goedkope huurwoningen in Westland zijn lang en de wachttijden zijn onaanvaardbaar. Westland Verstandig bepleit dat hier snel verandering in moet komen. Andere afspraken met de Regio Haaglanden en veel meer goedkope huur- en koopwoningen bouwen voor onze inwoners op geschikte plekken. Daarbij ook aandacht geven aan specifieke verlangens van de gebruikers, waaronder starters en senioren. Geen hoogbouw in bestaande woongebieden in Westland zoals het College wenst. Wel bouwen in en rond de kernen en bij appartementencomplexen van maximaal 3 verdiepingen parkeren onder het gebouw, zodat de parkeerdruk in onze kernen niet verder toeneemt.
Eerder wezen we al op de noodzaak dat Westland (net als andere gemeenten) een aantal woningen continu beschikbaar heeft voor noodgevallen.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.