Publicatie Groot Westland-Nieuw College van BenW nu al in de fout. Meer dan 80 arbeidsmigranten in kantoorpand aan Middel Broekweg. Geen inspraak, mening omwonenden en ondernemers niet belangrijk

Nieuw College van BenW nu al in de fout. Meer dan 80 arbeidsmigranten in kantoorpand aan Middel Broekweg. Geen inspraak, mening omwonenden en ondernemers niet belangrijk. Weer eerst besluiten en dan pas luisteren. Raad gepasseerd!

Westland Verstandig diende samen met GBW een motie in dat geen arbeidsmigranten gehuisvest moeten worden aan de Middel Broekweg in een kantoorpand. Geen geschikte plek, geen parkeermogelijkheden en een gebouw zonder buitenruimte / balkons en dus geen goede verblijfplaats. De motie zou behandeld worden op 12 juni. Dan zou ook aan de orde kunnen komen waarom geen starterswoningen op deze plek. Het College wachtte bewust het gesprek in de Raad niet af, maar gaf snel, zonder verplichting daartoe, de vergunning op vrijdag 8 juni 2018. Ondermaats en teken van slechte samenwerking. Welke (CDA- en andere) belangen / toezeggingen spelen hier, nu de Raad bewust gepasseerd wordt? Vreemd was het dat LPF het plan steunde, terwijl ze eerder tegen leek te zijn. Omwonenden en ondernemers moeten nu bezwaar maken tegen de vergunning. Zij kunnen dan pas voor het eerst echt hun visie geven. Blijkbaar is de bestuurscultuur ook nu nog niet echt verbeterd. Hopelijk gaat het dan toch niet door. Dit vreemde gedrag van het College moet afgestraft worden.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.