Publicatie Groot Westland-Valse start en gestuntel nieuw College. Al voor benoeming wijzigingen in de taken vanwege (schijn) belangenverstrengelingen. 6 wethouders te veel

Valse start en gestuntel nieuw College. Al voor benoeming wijzigingen in de taken vanwege (schijn) belangenverstrengelingen. 6 wethouders te veel en alleen nodig omdat alle coalitiepartijen minstens een wethouder wilden. Extra kosten tussen € 2.000.000 en € 3.000.000

Vorige week is het nieuwe College aangetreden met een wel erg algemeen akkoord en dat beter de naam “op hoop van zegen” had kunnen krijgen. Open deuren en een aantal niet mogelijke zaken worden beschreven. De coalitie wil woninghoogbouw, alle gronden blijven inzetten voor de glastuinbouw en in feite weinig veranderen. Westland Verstandig denkt daar gelukkig anders over.
Positief was dat vanuit een deel van de coalitie werd aangegeven open te staan voor de vele goede ideeën van Westland Verstandig. Dat geeft de burger moed! Uiteraard moet afgewacht wat er terecht komt van deze belofte. Onaanvaardbaar is dat 6 fulltime wethouders zijn benoemd. Zeker niet nodig en te duur. Die euro’s hadden beter aan zorg besteed kunnen worden. Ook het eerst geven van taken aan de wethouders en het wijzigen daarvan na korte tijd vanwege naar buiten gekomen affaires en zaken, is erg onhandig en niet uit te leggen.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.