Publicatie HHW-Bizarre politieke discussie over het behandelen van aan de Raad gerichte brieven van burgers en ondernemers

Bizarre politieke discussie over het behandelen van aan de Raad gerichte brieven van burgers en ondernemers

Onze burgers en ondernemers schrijven geregeld brieven aan de Raad met klachten, suggesties voor verbeteringen of kwesties die hen bezighouden. Westland Verstandig neemt die brieven serieus en vraagt geregeld om over de inhoud daarvan in de commissie te praten. De briefschrijver kan dan eventueel ook inspreken en de kwestie toelichten. De raadsfracties kunnen dan kort hun mening geven. Echter CDA, LPF, D66 en CU-SGP probeerden vorige week ingevoerd te krijgen dat geen brieven meer behandeld mogen worden in de commissies. De angst regeert weer! Westland Verstandig verzette zich daartegen en moest daarvoor helaas harde woorden gebruiken. We zullen de aanpak dan ook zeker niet veranderen. Onze burgers moeten serieus genomen worden en een behoorlijke reactie op aan de Raad gerichte brieven hoort daarbij. Jammer dat bepaalde partijen daar anders over denken. Burgers moeten vooral brieven aan de Raad blijven sturen als ze dat willen!
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.