Publicatie HHW-CDA laat kans van coalitie bestaande uit de 4 grootste partijen van Westland onbenut en volgt uitsluitend haar eigen belang. CDA probeert het niet eens. Alleszeggend!

CDA laat kans van coalitie bestaande uit de 4 grootste partijen van Westland onbenut en volgt uitsluitend haar eigen belang. CDA probeert het niet eens. Alleszeggend!

Zonder een woord met elkaar te wisselen passeert het CDA Westland Verstandig en GBW bij de coalitievorming. Waarom? Allereerst laf en niet in belang van Westland. Westland Verstandig gaf aan te willen praten. Wat zou er mooier geweest zijn dan te luisteren naar de kiezers en de 4 grote partijen betrekken in het bestuur. Dat deden ze wel in Den Haag en alle andere gemeenten om ons heen. In Westland wordt het niet eens geprobeerd. Waarom niet? CDA-voorlieden Vreugdenhil, Zwinkels en Vermeer weten als geen ander hoe zij zelf betrokken waren bij de foute bestuurscultuur. Met een coalitie van alleen grote partijen zou het CDA niet meer kunnen handelen zoals ze gewend zijn. Westland Verstandig zal er uiteraard bovenop zitten. Als er goede dingen gebeuren steunen, maar als het (weer) fout dreigt te gaan, direct beetpakken!
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.