Publicatie HHW-Wegwerken wachtlijsten in Westland voor goedkope huurwoningen en seniorencomplexen en verzorgingshuizen

Westland Verstandig wil o.m. inzetten op wegwerken wachtlijsten in Westland die er zijn  voor goedkope huurwoningen en het wegwerken van wachtlijsten voor seniorencomplexen en verzorgingshuizen door op korte termijn structurele maatregelen nemen

Te dure leegliggende bouwgronden fors afwaarderen, waardoor goedgelegen en goed uitziende sociale huurwoningen gebouwd kunnen worden. Ook ervoor zorgen dat die woningen bewoond gaan worden door Westlandse inwoners. Het bouwen van een bij een 100.000+-gemeente behorend revalidatie- en verpleeghuis in Westland. Het is natuurlijk schande dat Westland mensen in een kritieke fase van hun leven dwingt ver buiten Westland en verstoken van hun sociale contacten en omgeving te gaan verblijven. De meeste andere partijen hebben wel geld voor andere zaken zoals een nieuw theater De Naald, een nieuwe gemeentewerf, 2 nieuwe gemeentehuizen, miljoenen voor Westland promotie, maar de kwetsbare Westlanders laten we aan hun lot over. Dat moet en kan volgens Westland Verstandig echt anders!
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.