Publicatie HHW-Westland Verstandig wil dat in de komende jaren de echt voor onze burgers belangrijke zaken worden aangepakt

Westland Verstandig wil dat in de komende jaren de echt voor onze burgers belangrijke zaken worden aangepakt

Betere leefomgeving door concrete maatregelen aan wegen en in de dorpskernen, meer groen en natuur, aanvulling hoognodige zorgvoorzieningen in Westland zelf, geen geldverkwisting meer aan -kort gezegd- Westland Marketing, uitbreiding aanbod goedkope woningen voor onze starters en senioren, minder ergernissen over wegverkeer door voldoende controle, alle dorpskernen laten bruisen door opknappen en creëren van een dorpshart, bouwen van tijdelijke woningen op geschikte locaties voor eigen inwoners die in nood verkeren, statushouders en arbeidsmigranten etc. Dat zijn de zaken die in ieder geval snel en goed geregeld moeten worden. Westland Verstandig zal daarop inzetten de komende tijd.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.