Publicatie HHW-Westland Verstandig wil dat nu echt snel structurele verbeteringen komen op het gebied van de zorg. Geen woorden maar daden

Westland Verstandig wil dat nu echt snel structurele verbeteringen komen op het gebied van de zorg. Geen woorden maar daden!

De verpleegtehuizen in Westland hebben wachtlijsten. Om bijvoorbeeld een plek in De Kreek te krijgen moet op dit moment lange tijd gewacht worden. Dit leidt ertoe dat onze eigen inwoners alleen maar terecht kunnen in Den Haag e.o. en Vlaardingen. Blijkbaar hebben ze daar wel direct een plek. Westland Verstandig vindt dat onaanvaardbaar. Immers onze inwoners worden op momenten dat ze vooral zijn aangewezen op hun sociale omgeving en vertrouwde plek “verbannen” naar elders. Dit moet echt anders en wat Westland Verstandig betreft moet hier snel verandering in komen. Een Westlands revalidatie- en verpleegcentrum moet er dan ook snel komen. Westland krijgt genoeg geld van het Rijk om dit te realiseren. Het eerdere College en vooral het CDA hevelden met instemming van de Raad, m.u.v. van Westland Verstandig, het overblijvende geld -€ 7,5 miljoen- over naar vooral de reconstructie glastuinbouw. Verkeerde keuze uiteraard. Dat geld had natuurlijk voor de zorg ingezet moeten worden.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.