Publicatie Lierenaar-Eindelijk geluidschermen langs de N223 bij Westerlee. Lierse verenigingen moeten beter gefaciliteerd worden en de tarieven sporthal moeten minder hard stijgen dan voorzien

Eindelijk geluidschermen langs de N223 bij Westerlee. Lierse verenigingen moeten beter gefaciliteerd worden en de tarieven sporthal moeten minder hard stijgen dan voorzien

Na vele jaren komen dan eindelijk de geluidschermen bij Westerlee. Wij vragen ons wel af of deze voldoende het geluid gaan tegenhouden. Westland Verstandig wil de betrokkenen wel de ruimte geven om zelf te bepalen wat waar geplaatst wordt.
Vorige week bracht Westland Verstandig in de raadscommissie maar weer eens ter sprake de tarieven voor de sporthal. Omdat deze lager zijn dan elders in Westland is het College nog steeds van plan de Lierse tarieven te verhogen. Westland Verstandig meent dat het beter is de tarieven elders te verlagen. Westland Verstandig vindt dat al onze Westlandse verenigingen gekoesterd moeten worden. Voor de levendigheid en beleving in De Lier zijn die verenigingen van cruciaal belang.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.