Publicatie Monsterse Courant-Geen strandhuizen en waar blijft het centrumplan?

Geen strandhuizen en waar blijft het centrumplan?

  • Westland Verstandig is het helemaal eens met de inwoners van Monster en Ter Heijde dat er geen strandhuizen moeten komen op het strand.
  • Westland Verstandig vindt het onbegrijpelijk dat nu weer vertraging komt in het afmaken van het centrumplan voor Monster. Eerst was de geplande parkeergarage de oorzaak en nu het maken van plannen voor het oude gemeentehuis. Ook wij willen dat gemeentehuis behouden en laten omvormen naar een deel algemene ruimte en een deel zorgwoningen. Prima locatie daarvoor in centrum. Dat daardoor het hele plan wordt opgehouden is natuurlijk niet correct. Wat is er toch aan de hand met dit College op dit punt. Centrum moet snel aangepakt worden.

Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.