Publicatie Monsterse Courant-openbaar toilet strandslag Vlugtenburg en Molenslag. Maatregelen verkeersproblemen centrum Monster. Nieuwe ontwikkelingen Aloysiusschool

Westland Verstandig wil openbaar toilet voor mensen in een rolstoel bij in ieder geval strandslag Vlugtenburg en ook bij Molenslag. Westland Verstandig vraagt wederom om concrete maatregelen voor verkeersproblemen op diverse wegen in centrum Monster. Waarom geen overleg met buurtbewoners over nieuwe ontwikkelingen van de Aloysiusschool

Westland Verstandig heeft de afgelopen weken onder meer de 3 bovengenoemde zaken aangekaart bij het College.

  1. Het Platform Gehandicapten Westland samen met Avavieren wil terecht een openbaar toilet bij de strandopslagen. Die moeten er voor de zomer staan.
  2. Nog steeds worden de winkels in Monster bevoorraad door heel grote vrachtwagens. In andere gemeenten wordt terecht opgelegd dat alleen kleinere wagens mogen bevoorraden. Ook moeten concrete maatregelen genomen worden om de verkeersdruk en overlast af te doen nemen. In overleg met bewoners deed Westland Verstandig een aantal suggesties.
  3. Bewoners maar ook Westland Verstandig vernam uit de krant dat kwetsbare jongeren geplaatst gaan worden op de locatie Aloysiusschool. Waarom is dat niet eerst overlegd en uitgelegd? We stelden daarover vragen aan het College.

Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.