Publicatie Monsterse Courant-De Raad moet na de verkiezingen gaan besluiten over de toekomst van het gemeentehuis in Monster

De Raad moet na de verkiezingen gaan besluiten over de toekomst van het gemeentehuis in Monster

Het College van B en W, bestaande uit CDA, VVD, GBW en GL, wil het gemeentehuis nog steeds slopen. Gelukkig kon daar een stokje voor gestoken worden. Inmiddels hebben een aantal bedrijven plannen ingediend. Het College wil blijkbaar nog steeds het liefst slopen. Waarom is volstrekt niet duidelijk. Gelukkig wordt de kwestie na de verkiezingen aan de Raad voorgelegd. Westland Verstandig is tegen sloop en vindt dat het hele gebied waarin het gemeentehuis staat zorgvuldig moet worden ingevuld. In het gemeentehuis moeten woningen met zorg- en starterswoningen komen. Rekening gehouden moet worden volgens Westland Verstandig met het bijzondere van het gebied en daar past geen nieuwbouw bij. Ook voor de Kloosterlaan hebben we ideeën. Daarnaast moet de Noviteit in de huidige vorm behouden blijven. Ook dat wil ten onrechte dit College veranderen.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr. 131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.