Publicatie Poeldijk Nieuws-Westland Verstandig komt op voor Poeldijk en haar bewoners

Westland Verstandig komt op voor Poeldijk en haar bewoners

De laatste jaren is er al een hoop gebeurd, maar Poeldijk is nog lang niet af en er zijn nog een hoop zaken die aangepakt moeten worden. We noemen o.m. de verkeersinfrastructuur die grondig verbeterd moet worden. Nieuwbouw betekent meer verkeer en meer parkeren. Ten onrechte wordt dit niet beter aangepakt: eerst de infrastructuur en dan pas bebouwingsplannen.
Wij zijn ook voor een goed doordacht centrumplan voor Poeldijk, waarin plaats is voor een mogelijk nieuwe ontwikkeling op de Witte Brug-locatie, een ruimer gebruik van de katholieke kerk, maar ook op behoud -in ieder geval voor de komende 5 tot 10 jaren- van de Leuningjes, die behalve voor Poeldijk ook voor Westland wordt ingezet. Dat laatst is ook goed voor reuring en levendigheid in Poeldijk. Wij vinden dat door sommigen ten onrechte een soort dwangkeuze wordt voorgespiegeld: of kiezen voor de Leuningjes of voor de kerk, maar het ligt natuurlijk niet zo. Beiden kunnen best naast elkaar voortbestaan en alleen maar goed als de verenigingen ook te kiezen hebben waar ze willen zijn!
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl.