Publicatie ‘s-Gravenzander-College van B en W moet wens van meerderheid Raad over terugplaatsen Machteldbeeld op Marktplein nu snel uitvoeren

College van B en W moet wens van meerderheid Raad over terugplaatsen Machteldbeeld op Marktplein nu snel uitvoeren

Meer dan 1.000 handtekeningen van ‘s-Gravenzandse inwoners en een raadsmeerderheid zijn voor het College geen reden om snel het Gravin Machteldbeeld terug te plaatsen. Ineens komt het College met gezochte argumenten. Terugplaatsing zou € 120.000,– gaan kosten. Blijkbaar wil het College nog steeds niet terugplaatsen en voert de te maken kosten onzinnig hoog op. Voorts blijkt dat de BIZ (ondernemersvereniging ’s-Gravenzande) de beloofde € 40.000,– niet aan de gemeente wil betalen omdat zij tegen terugplaatsing is. Nou weten de leden van de BIZ van niets en komt dit uit de koker van één of enige bestuursleden. Obstructie en kinderachtig dus van College en met name het CDA en met hen gelieerde BIZ-bestuurders. Dit kan en mag niet. Zonde van de tijd die dit spelletje weer kost. Westland Verstandig geeft uiteraard niet op!
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.