Publicatie ‘s-Gravenzander-Fit en funpark Heenweg moet er nu snel komen en dringende aanpassingen nodig op wegenstructuur kern ‘s-Gravenzande

Fit en funpark Heenweg moet er nu snel komen los van woningbouwplannen en dringende aanpassingen nodig op wegenstructuur kern ‘s-Gravenzande

De Raad nam in januari een motie aan dat in de Heenweg, ter versterking van de kern, snel een Fit en funpark moest komen. Tot nog toe laat het College het afweten en vertraagt de plannen. Een deel van het huidige Open Huis zou op die wijze een tweede leven kunnen krijgen. Triest was het te moeten zien dat onze motie om dit voor het elkaar te krijgen geen steun kreeg van o.m. CDA en LPF en het dus niet haalde. Westland Verstandig blijft zich inspannen om de eerdere belofte van de Raad ingelost te krijgen.
De wegenstructuur in ‘s-Gravenzande dient snel aangepakt te worden. Praktisch over alle wegen krijgen we geregeld klachten over te druk, onveilig, te veel geluid en te veel vrachtverkeer. Hiervoor dienen snel plannen te komen en we zullen daarop blijven aandringen.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.