Publicatie ‘s-Gravenzander-Westland Verstandig in overleg met CIF over glasvezelnetaansluiting nadat uit onze navraag bleek dat bijna heel Heenweg dat wil. Gravin Machteldbeeld moet toch kunnen blijven staan op Marktplein

Westland Verstandig in overleg met CIF over glasvezelnetaansluiting nadat uit onze navraag bleek dat bijna heel Heenweg dat wil. Gravin Machteldbeeld moet toch kunnen blijven staan op Marktplein

In de komende weken vindt overleg plaats met CIF/Caiway over de aansluiting van de Heenweg op glasvezel. We hopen dat dat nu op korte termijn gebeurt en de fout van het College uit 2007 hersteld kan worden.
Nog steeds wordt er gesteggeld over de toekomst van het Gravin Machteldbeeld op het Marktplein. Als het aan het College ligt wordt het beeld verwijderd, jaren opgeslagen in een loods om daarna weer ergens in ‘s-Gravenzande teruggezet te worden. Vermoedelijk waar nu het gemeentehuis staat. Westland Verstandig vindt dit een verkeerd plan. Het beeld heeft nu een functie ook als zitje voor mensen, is door de ‘s-Gravenzanders bij 750 jaar ‘s-Gravenzande daar geplaatst, de kunstenares maakte het voor die plek en op het Marktplein hoort ook een beeld te staan. Echter CDA, VVD, GL en GBW willen het beeld doen verdwijnen van het plein. Jammer en veel ‘s-Gravenzanders zijn daar terecht verdrietig van. Westland Verstandig doet een beroep op partijen om nog eens goed na te denken en hun visie te herzien.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.