Publicatie ‘s-Gravenzander-Westland Verstandig wil verbetering fietspaden langs de Westlandse wegen. Ook in ’s-Gravenzande veiligere en minder overlastgevende verkeersdoorstroming

Westland Verstandig wil verbetering fietspaden langs de Westlandse wegen. Ook in ’s-Gravenzande veiligere en minder overlastgevende verkeersdoorstroming

Onze fietspaden zijn vaak slecht onderhouden en onveilig. Hier moet wat aan gebeuren. De gemeente en Provincie moeten op korte termijn daarmee een start maken. Ook de bewegwijzering laat te wensen over. Willen we een fietsgemeente worden, dan zal er heel wat verbeterd moeten worden, zeker op de doorgaande routes.
Ook moet er nu op korte termijn een nieuw wegen- en vervoerplan komen. We werken nu met een plan uit 2004. Sindsdien is er veel veranderd. Bij onze fractie komen uit heel Westland -ook uit ’s-Gravenzande- veel klachten binnen over te veel, te zwaar en te snel verkeer door bepaalde straten. Dit moet structureel worden aangepakt en wel zo dat we problemen -in overleg met betrokken omwonenden- oplossen en niet enkel verplaatsen!
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.