Publicatie Velo Wateringen-Behoud zwembad de Waterman, duidelijkheid Hofboerderij en geplande nieuwbouw Kwintsheul

Westland Verstandig is voor behoud zwembad de Waterman als initiatief door wil gaan en de financiën overzichtelijk blijven! Wanneer komt duidelijkheid over Hofboerderij? Wanneer gaat de geplande nieuwbouw in Kwintsheul door?

Westland Verstandig is voor de voortzetting exploitatie van zwembad de Waterman. Financieel moet het natuurlijk goed onderbouwd en helder worden, zodat het financieel te overzien is .

Over de toekomst van de Hofboerderij is nog steeds geen duidelijkheid. Die moet er snel komen. Het beheer moet komen bij de gebruikers.

Deze week stelde Westland Verstandig ook vragen over de stand van zaken woningbouw bij de Driesprong in Kwintsheul. De vertraging is niet goed natuurlijk omdat in Kwintsheul snel nieuw gebouwd moet worden met genoeg goedkope huur- en koopwoningen met eventueel zorg.

Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.