Publicatie Velo-Wateringen-Gelukkig, Jumbo komt naar Kwintsheul. Sneller woningbouw mogelijk maken zowel bij Driesprong in Kwintsheul als in het zgn. transitiegebied bij de Erasmusweg op tuin van Lely

Gelukkig, Jumbo komt naar Kwintsheul. Sneller woningbouw mogelijk maken zowel bij Driesprong in Kwintsheul als in het zgn. transitiegebied bij de Erasmusweg op tuin van Lely

Bij de behandeling van de Rentmeester in Naaldwijk gaf het College -terloops- aan dat binnen 14 dagen bekend zou zijn wie de nieuwe exploitant wordt in Kwintsheul. Goed nieuws. Inmiddels is bekend dat er een Jumbo over 20(?) weken geopend gaat worden. Natuurlijk schandalig dat Kwintsheul nu al een jaar daarop moet wachten ondanks de forse financiële bijdrage van de gemeente. Gelukkig dat aan deze belachelijke soap een einde komt. Onder druk wordt alles vloeibaar.
Met veel voortvarendheid werden al weer geruime tijd geleden woningbouwplannen –voornamelijk sociale huurwoningen- gepresenteerd. Later bleek snelle realisatie toch niet mogelijk vanwege betrokkenheid Bouwfonds en Weboma. Eigenlijk onaanvaardbaar en starters en mensen op de wachtlijst kunnen niet wachten. Ook zit er weinig schot in de ontwikkeling van huizen bij de Driesprong. Voor Kwintsheul natuurlijk wel van grote betekenis. Ook hier moet versneld worden.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.