Publicatie Velo Wateringen-Kerklaanplan te hoog, te massaal en een plan wat niet past in de omgeving, woningontwikkeling Driesprong Kwintsheul

Kerklaanplan gaat veranderd worden. Westland Verstandig is het met de omwonenden eens. Te hoog, te massaal en een plan wat niet past in de omgeving. College maakt een puinhoop van de woningontwikkeling aan De Driesprong in Kwintsheul

Vorige week is door de raadscommissie behandeld de brief van de omwonenden tegen het nieuwbouwplan waar nu de BMW-garage staat aan de Kerklaan. Dat plan deugt niet en Westland Verstandig nam al eerder actie. Behalve het College waren de meeste raadsfracties van mening dat dit plan er niet moet komen. Woningen prima, maar wel passend in de omgeving. Het College van CDA, LPF, VVD en CU-SGP wordt terecht teruggefloten.
Ook bleek vorige week dat de dringende woningbouw aan De Driesprong nog jaren gaat duren. Ineens moet er een structuurvisie komen en moet de Provincie nog instemmen. Ook zijn nog geen gronden verworven. Westland Verstandig vindt dit onacceptabel en strijdig met de gewekte verwachtingen en met de belangen van Kwintsheul. Zonodig moet dan maar een andere locatie eerst ontwikkeld worden!
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.