Publicatie Velo Wateringen-Verkeersaanbod Ambachtsweg bekijken en ook op welke wijze -samen met de omwonenden- een oplossing kan worden gevonden

Verkeersaanbod Ambachtsweg bekijken en ook op welke wijze -samen met de omwonenden- een oplossing kan worden gevonden

Westland Verstandig sprak vorige week met een aantal bewoners van de Ambachtsweg. Te veel auto’s en te snel rijden zijn de klachten. Inmiddels is een verkeersbureau bezig om samen met de bewoners te bekijken welke maatregelen op korte termijn mogelijk zijn. Dat moet even afgewacht worden. Westland Verstandig is voorstander van het aanleggen op termijn -bij het doorgaan van de bouw van de 350 woningen in het zgn. transformatiegebied- van een nieuwe weg door het hele gebied vanaf de Erasmusweg naar de Poeldijkseweg, waardoor de te smalle Ambachtsweg definitief ontzien kan worden. De nieuwbouwwijk krijgt daarmee dan ook een deugdelijke en passende ontsluiting.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.