Publicatie Velo Wateringen-Westland Verstandig wil voor Wateringen en Kwintsheul een aantal punten realiseren de komende 4 jaren

Westland Verstandig wil voor Wateringen en Kwintsheul een aantal punten realiseren de komende 4 jaren

  • Westland Verstandig verwacht dat de verkeersproblemen in Wateringen en Kwintsheul niet voldoende worden opgelost met de maatregelen die voorzien zijn en wil een verkeerplan voor beide kernen gezamenlijk.
  • Zo willen wij onderzocht zien in samenwerking met bewoners en winkeliers of de verkeersproblemen in het centrum van Wateringen met name als gevolg van doorgaand verkeer vanuit Rijswijk kunnen worden verlicht. Voor het centrum dient een parkeerplan opgemaakt te worden.
  • Wij willen zorgen voor goed ontsloten, betere en meer parkeervoorzieningen om de huidige parkeervoorzieningen aan het Plein, Vliethof en Gantelplein te ondersteunen en deze waar nodig te herinrichten.
  • Uitbreiding cameratoezicht in centrum.

Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr. 131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.