Publicatie-Westland Verstandig pleit voor een verplichte cliëntondersteuner bij keukentafelgesprekken, geen OZB voor onze verenigingen en terugkeer nachtapotheek – betere bezorgregeling

Westland Verstandig pleit voor een verplichte cliëntondersteuner bij keukentafelgesprekken, geen OZB voor onze verenigingen en terugkeer nachtapotheek / betere bezorgregeling

Gebleken is dat onvoldoende duidelijk is bij inwoners die zorg nodig hebben, dat ze gratis gebruik kunnen maken van een adviseur, cliëntondersteuner geheten. Daarom wil Westland Verstandig dat er standaard altijd een cliëntondersteuner bij is, tenzij duidelijk is dat dat niet op prijs gesteld wordt. Een cliëntondersteuner weet de weg in zorgland en geeft gevraagd en ongevraagd advies.
Onze verenigingen zijn het cement van onze kernen en verdienen het nog beter ondersteund te worden door de gemeente. Al lang wil Westland Verstandig de OZB afschaffen voor verenigingen. Dat moet nu maar eens gaan gebeuren nu het wettelijk ook mogelijk wordt.
Volstrekt niet te begrijpen is dat Westland geen nachtapotheek meer heeft. Naburige gemeenten wel. Deze zou weer terug moeten komen. In ieder geval geen extra kosten voor ‘s nachts bezorgde medicijnen.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.