skip to Main Content

Gemeente moet vangnet hebben om inwoners die door de energiecrisis en hoge prijzen in problemen komen te helpen

Gemeente moet vangnet hebben om inwoners die door de energiecrisis en hoge prijzen in problemen komen te helpen

  1. Door de aanhoudende hoge prijzen van gas en licht, maar ook van andere zaken is te voorzien dat Westlandse inwoners financieel in het nauw komen. Westland Verstandig vindt dat de gemeente een actieve rol moet nemen. Als het nodig is, zal steun op een gemakkelijke manier moeten kunnen worden aangevraagd. Zonder al te veel formaliteiten.
  2. Op onze Burgerkantoren komen steeds meer klachten / meldingen binnen over de niet toereikende wegeninfrastructuur. Vaak krijgen we dan goede concrete verbeterplannen aangereikt. Westland Verstandig vindt dat de gemeente met die plannen dan veel meer moet doen dan tot nog toe werd gedaan. Hebt u ook goede ideeën, laat het ons dan weten en we zullen het aankaarten.
  3. Westland mag 1.500 starters- en seniorenwoningen bouwen. Dat dient de komende maanden hoog op de politieke agenda te staan zodat begin 2023 de eerste woningen kunnen worden opgeleverd. Snel en kordaat handelen is nodig.

Bezoek ons Burgerkantoor ‘s-Gravenzande op werkdagen tussen 13.00 uur en 15.00 uur aan het Marktplein 10 in ’s-Gravenzande of ons Burgerkantoor Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Ook kan altijd een afspraak gemaakt worden op 06-53401068 of mailen naar info@duijsens.net.

Back To Top