skip to Main Content

Jong Westland Verstandig wil dat in 2022-2026 veel meer concrete zaken voor jongeren ook echt gerealiseerd worden

Jong Westland Verstandig wil dat in 2022-2026 veel meer concrete zaken voor jongeren ook echt gerealiseerd worden

Jong Westland Verstandig hield vorig jaar een meer dan 4.000 keer getekende petitie voor meer starterswoningen. Zij bood die petitie aan het College aan! Er wijzigde weinig. Dat moet veranderen. Jong Westland Verstandig wil op 10 ha bouwgrond alleen meer goedkope starterswoningen bouwen om met 1 klap de grootste noden op te lossen. Dit is ook in het verkiezingsprogramma van Westland Verstandig terechtgekomen. In dat programma is ook de financiële onderbouwing opgenomen.

Het is natuurlijk een schande dat onze jongeren gedwongen worden om Westland te verlaten. Dit moet stoppen! Een nieuw College met Westland Verstandig moet dit bovenaan de snel te realiseren zaken zetten. Jong Westland Verstandig vindt het ook niet acceptabel dat onze oma’s en opa’s voor de verzorging Westland moeten verlaten omdat onze verzorgingshuizen geen plaats hebben. Ook dat is een probleem wat de gemeente moet oplossen. Het zijn tenslotte onze inwoners!

Jong Westland Verstandig wil ook meer voorzieningen in Westland voor onze jongeren zoals een goede filmzaal, frequenter gebruik van ons evenemententerrein, hogere opleidingen in Westland, meer gelegenheden voor jongeren om ‘s avonds goed bezig te zijn, betere programma’s sport en cultuur voor jongeren. Ook moet er snel beter openbaar vervoer komen met een nachtbus. Deze punten en nog meer moeten volgens Jong Westland Verstandig in 2022-2026 echt snel opgepakt worden. Enkel concrete resultaten gelden en niet alleen maar mooie praatjes dus, zoals tot nog toe alleen maar te horen waren!

Namens het bestuur van Jong Westland Verstandig,
Melanie Stokkers en Juul Geubbels (06-10242342 / 06-53401068)

Lijst 2, nr. 6 Melanie Stokkers

Lijst 2, nr. 30 Juul Geubbels

 

 

 

 

Back To Top