skip to Main Content

Op maandag 13 februari 2023 tussen 19.00 uur en 21.00 uur houdt Westland Verstandig een inloopavond over klachten Koningin Julianaweg na de reconstructie

Op maandag 13 februari 2023 tussen 19.00 uur en 21.00 uur houdt Westland Verstandig een inloopavond (in Marktplein 10) over de klachten / ideeën van inwoners over de Koningin Julianaweg na de reconstructie

De reconstructie van de Koningin Julianaweg in ‘s-Gravenzande had als doel te komen tot een veiligere verkeerssituatie. Na de reconstructie kwamen er echter terechte opmerkingen / klachten en meldingen binnen van bewoners. Zo bleken een aantal veranderingen tijdens de uitvoering doorgevoerd die -zacht gezegd- geen verbetering zijn gebleken.

We vroegen al een aantal malen om veranderingen. Het College en wethouder Varekamp komen echter nauwelijks in actie en ook op ons verzoek om een inloopavond te houden en daarna aanpassingen te doen, werd helaas negatief gereageerd. Dus doen we het maar zelf.

Met de opmerkingen van 13 februari gaan we weer richting College en zullen eisen dat verdere maatregelen genomen worden om de verkeersveiligheid nu wel te doen toenemen. We kregen al een groot aantal meldingen binnen per mail, telefonisch en op ons Burgerkantoor aan het Marktplein 10. Ook die nemen we mee.

U bent welkom uiteraard op 13 februari a.s. Daarna onderneemt Westland Verstandig actie. Er moet echt wat gebeuren.

Back To Top