skip to Main Content

Publicatie-800 euro energietoeslag snel uitbetalen en dringende aanpassing Westlandse oeverbeschoeiing

€ 800,– energietoeslag snel uitbetalen ook aan inwoners met nagenoeg alleen AOW; Dringende aanpassing Westlandse oeverbeschoeiing om verdrinken dieren te voorkomen

Westland Verstandig pleitte deze week voor een snelle betaling van de door het Rijk bedachte € 800,– energiebijdrage. Inwoners met bijvoorbeeld nagenoeg alleen een AOW-uitkering moeten zichzelf melden bij de gemeente. Belangrijk is dat nu snel betaling plaatsvindt. Nu is er nood!
Bij onze Burgerkantoren komen de laatste tijd erg veel trieste verhalen binnen van verdronken huisdieren die te water raken en de sloot niet meer uitkomen omdat de beschoeiing te hoog is en er geen vluchtweg is. Hier moet direct wat aan gebeuren: onveilig ook mogelijk voor kinderen. Wij vroegen direct om actie.
We hebben spreekuur op werkdagen tussen 13.00 uur en 15.00 uur aan het Marktplein 10 in ‘s-Gravenzande. Buiten die tijden en voor Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a kan altijd een afspraak gemaakt worden op 06-53401068 of mailen naar info@duijsens.net.

Back To Top