skip to Main Content

Publicatie-Gemeentebestuur maakt stappen naar een nog beter Westland. Westland Verstandig is nog lang niet tevreden

De WMO-wachtlijsten zijn inmiddels fors ingekort, maar we zijn er nog niet helemaal. Daar wordt door de zorgwethouder verder hard aan gewerkt. Ook voor spoedgevallen is er een goede opvang gekomen.

Westland Verstandig wilde snel 80 extra verpleegbedden verzorgen. Inmiddels bestaat zicht op 40 extra bedden. Die moeten er snel komen in samenwerking met DSW en Pieter van Foreest.

Ook vinden wij dat het onverteerbaar is -in deze tijd van schaarse bouwgrond- dat de oude Naaldhorst in Naaldwijk nu al 8 jaar leegstaat en Pieter van Foreest op zijn vroegst -ijs en weder dienende- pas in 2027 wil nieuwbouwen. Westland Verstandig vindt dat de gemeente met Pieter van Foreest in overleg moet over snellere bouw van huisvesting voor senioren op die plek en zo mogelijk het complex moet aankopen.

Tenslotte moet alles gedaan worden om de bouw van de 2e Berkenflat snel voor elkaar te krijgen. De gemeente moet snel alles doen wat mogelijk is om snel te starten. Belangrijk voor Westland. Ook in andere dorpen dit concept “uitrollen”.

Bezoek ons Burgerkantoor ‘s-Gravenzande op werkdagen tussen 13.00 uur en 15.00 uur aan het Marktplein 10 in ’s-Gravenzande of ons Burgerkantoor Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Ook kan altijd een afspraak gemaakt worden op 06-53401068 of mailen naar info@duijsens.net.

Back To Top