skip to Main Content

Publicatie Groot Westland-Behoud en overname 3.000 Vestia sociale huurwoningen in Maasdijk , Naaldwijk en Honselersdijk moet nu snel gebeuren

Behoud en overname 3.000 Vestia sociale huurwoningen in Maasdijk , Naaldwijk en Honselersdijk moet nu snel gebeuren

Het is bekend dat de woningcorporatie Vestia nog steeds in de problemen zit. Maandelijks gaan er een groot aantal sociale huurwoningen verloren en worden omgeturnd tot vrije sector koop- en huurwoningen. Westland Verstandig vindt dat hier de gemeente Westland zich veel actiever moet opstellen. Niet alleen overlaten aan vooral Vestia en aan de andere Westlandse corporaties om dit probleem op te lossen. De behoefte aan sociale woningen is nu al groot en verlies van nog meer sociale huurwoningen leidt tot nog grotere problemen. Westland Verstandig is voorstander van een woningbedrijf dat (weer) gerund wordt door de gemeente. Zonodig zal de gemeente zelf haar nek moeten uitsteken. Het gaat daarbij om heel veel geld, maar behoud van deze woningen moet topprioriteit hebben .
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Marktplein 10 op werkdagen dagelijks tussen 13.00 en 15.00 uur of het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur.

Back To Top