skip to Main Content

Publicatie Groot Westland-Westland Verstandig dient initiatiefvoorstel Andere Handhaving buitengebied in

Westland Verstandig dient initiatiefvoorstel Andere Handhaving buitengebied in. Behandeling in de Raadsvergadering van april

De nutteloze en onzinnige handhaving vindt volgens Westland Verstandig al jaren zonder enig tastbaar resultaat plaats. Voorts kost het de gemeente miljoenen euro’s aan ingehuurde externen en ambtenaren. Die euro’s kunnen echt beter aan andere Westlandse vraagstukken (zorg, wonen, beter woon- en leefklimaat) worden besteed. Het College komt maar niet in beweging en dus tijd voor een initiatiefvoorstel samen met GBW. Stoppen met handhaving in oude gevallen en geen handhaving als geen concrete reconstructie er is en woningen in het lint, als de woning geen binding meer heeft met het bedrijf een burgerbestemming geven. De vrijvallende euro’s inzetten voor de echte problemen van onze inwoners!
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Marktplein 10 op werkdagen dagelijks tussen 13.00 en 15.00 uur of het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur.

 

Back To Top