skip to Main Content

Publicatie Groot Westland-Westland Verstandig houdt tweede Zorgavond op maandag 10 februari om 20.00 uur

Westland Verstandig houdt tweede Zorgavond in haar Burgerkantoor aan het Marktplein 10 in ‘s-Gravenzande op maandag 10 februari om 20.00 uur

In Westland praten we al heel lang over het gebrek om passend te voldoen aan de woon- en daaraan gekoppelde zorgvragen die onze senioren/mensen met een beperking in Westland hebben. Nodig zijn:

  • meer verpleeghuisbedden in de dorpskernen;
  • goedkope appartementen met zorg op maat (incl. gemeenschappelijke recreatieruimten en met beheerder);
  • passende goedkope seniorenwoningen;
  • leefgroephuizen met en zonder begeleiding;
  • meer crisis- en revalidatiebedden;

Echter dit College komt maar niet met snelle oplossingen. Het huidige College verwijst als reden dat niets gebeurt naar de zorgaanbieders Pieter van Foreest en Careyn en de woningcorporaties, maar die kijken ook vooral naar het geld en die lossen het probleem dus niet op. Anders was het al lang gebeurd. Nog steeds zien we dat inwoners soms jaren moeten wachten op een geschikte plek. Het buiten Westland huisvesten is echt geen goede oplossing. Dit alles moet stoppen. Er moet een “Westlands deltaplan“ komen voor de oplossing van dit probleem.

Westland Verstandig nodigt enkele deskundigen uit die een korte presentatie zullen geven en het is de bedoeling dat daarna de aanwezigen -als ze dat willen- hun inbreng hebben. Ook de diverse organisaties nodigen we uit. De avond is pas geslaagd als in ieder geval het begin van enkele concrete oplossingen voor de korte termijn er zijn. Het kan en mag niet zo zijn in Westland dat we inwoners die dringend hulp nodig hebben aan hun lot overlaten! Wilt u komen, meldt u aan op e-mailadres info@duijsens.net of op telefoonnr. 06-53401068.
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Marktplein 10 op werkdagen dagelijks tussen 13.00 en 15.00 uur of het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur.

Back To Top