skip to Main Content
Publicatie Groot Westland-Wie Kan Ter Verantwoording Geroepen Worden Voor De Verkeerde Keuzes 2 Halve Gemeente Huizen

Publicatie Groot Westland-Wie kan ter verantwoording geroepen worden voor de verkeerde keuzes 2 halve gemeente huizen

Wie kan ter verantwoording geroepen worden voor de verkeerde keuzes 2 halve gemeente huizen? Nu al te klein, te duur, veel technische gebreken, ongeschikt voor goede werksfeer, klagende ambtenaren die elders -op kosten van gemeente- in horecagelegenheden gaan vergaderen om rust en concentratie te vinden, te beknellende DBFMO-constructie, enorme parkeerproblemen, voorgespiegelde synergievoordeel blijft uit etc.etc.

Westland Verstandig was tegen de bouw van twee halve gemeentehuizen in Naaldwijk en waarschuwde voor de gevolgen. De voorstanders bleken Oost-Indisch doof en onder leiding van de toenmalige burgemeester Van der Tak werden de prestigeprojecten gepland en doorgezet. Helaas moeten we nu vaststellen dat de meeste voordelen er niet zijn en de door Westland Verstandig genoemde nadelen zich nu wel tonen. Zoals we al voorspelden destijds zijn de hoofrolspelers inmiddels van het politieke Westlandse toneel vertrokken, al of niet vrijwillig, en zitten Westland en haar inwoners met de gebakken peren. Het wachten is nu op de noodzaak een derde gemeentehuis te moeten gaan betrekken. Ook dat de verkoop van de bestaande gemeentehuizen nog niet een fractie opleverden van hetgeen Van der Tak de Raad voorspelde, staat inmiddels vast. Westland Verstandig betreurt uiteraard dit alles en had liever gezien dat zij het was die het verkeerd zag, maar helaas. Opvallend is de stilte bij al die partijen die dit alles gesteund hebben.
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

Back To Top