skip to Main Content

Publicatie Het Hele Westland – Is de eigen Westlandse burger te saai voor burgemeester en wethouders en hun partijen?

Is de eigen Westlandse burger te saai voor burgemeester en wethouders en hun partijen?

Recent bleek dat de bezuinigingen ouderenzorg nutteloos zijn. Per saldo kost het meer met slechtere zorg. De mensen die nu in Westland oud zijn, hebben hun hele leven gewerkt en betaald om recht te hebben op zorg. Die rechten zijn ook in Westland deels aan de kant geveegd door de meerderheid van de politiek die blijkbaar interessantere vergezichten heeft. Miljoenen euro’s van de burgers worden verspild door ze in bodemloze putten te gooien zoals Westland marketing, buitenlandse reisjes, te veel bestuurders en ondersteuners, te hoge bedragen naar de bedrijfsvoering, te veel geld zonder effect naar onnodige handhaving en tuinbouwreconstructie die van de tuinders zelf moet komen. De zorg voor de noden van de eigen burgers vindt dit college van VVD, CDA, GBW en GL maar saai. Vandaar dat het College zich geroepen voelt zich met de hele wereld en met andere zaken in Nederland te bemoeien.

Westland Verstandig vindt dat eerst gezorgd moet worden dat in Westland de zaken op orde zijn. Andere keuzes dus. Een keuze voor de Westlandse burger!! Bij de keuze van een nieuwe burgemeester bijvoorbeeld zal dit voor Westland Verstandig belangrijk zijn.

In verband met de vakantie zijn onze burgerkantoren tot 28 augustus gesloten. U kunt natuurlijk altijd wel een afspraak maken. Tel. 06-53401068 en e-mail info@duijsens.net.

Back To Top