skip to Main Content

Publicatie HHW-Helemaal eens met Seniorenraad dat van Rijk ontvangen euro’s voor WMO en strijd tegen eenzaamheid door de Gemeente ook voor die doelen moeten worden uitgegeven

Helemaal eens met Seniorenraad dat van Rijk ontvangen euro’s voor WMO en strijd tegen eenzaamheid door de Gemeente ook voor die doelen moeten worden uitgegeven!

Dit College van CDA, LPF, VVD en CU-SGP is uitermate bedreven in het laten opstellen van mooie rapporten en persberichten. De Seniorenraad wees recent nog kritisch op de wijze waarop het College de extra Rijkseuro’s, bestemd voor de strijd tegen de eenzaamheid, besteedde. Bijna alleen nagenoeg bestaande maatregelen die niets nieuws waren en die alleen -via dure perscampagnes- nog een keer werden bekendgemaakt. Dus nog steeds geen extra geld voor bijvoorbeeld extra uren voor de thuiszorg of huishoudelijke hulp. Door die zorgmedewerkers een gezellig bakkie te laten doen met mensen waar ze hulp geven, wordt echt iets gedaan aan eenzaamheid/ het alleengevoel. Westland Verstandig vindt dat de extra gelden tegen eenzaamheid deels daarvoor moeten worden gebruikt. Wij vinden dit belangrijk! CDA-wethouder Vreugdenhil niet en geeft ten onrechte de gelden uit aan andere zaken. Dit moet anders!
We hebben weer spreekuur op werkdagen tussen 13.00 uur en 15.00 uur aan het Marktplein 10 in ‘s-Gravenzande. Buiten die tijden en voor Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a kan altijd een afspraak gemaakt worden op 06-53401068 of mailen naar info@duijsens.net.

 

Back To Top