skip to Main Content
Publicatie HHW-Huishoudelijke Thuishulpuren Aan Onze Inwoners Met Een Zorgvraag Worden Teruggeschroefd. Onaanvaardbare Bezuiniging

Publicatie HHW-Huishoudelijke thuishulpuren aan onze inwoners met een zorgvraag worden teruggeschroefd. Onaanvaardbare bezuiniging

Huishoudelijke thuishulpuren aan onze inwoners met een zorgvraag worden teruggeschroefd. Onaanvaardbare bezuiniging. Minder kosten aan administratie, organisatie, dure externen en meer “handjes aan het bed”

Alle partijen hebben de mond vol van betere zorg voor onze inwoners. Mensen moeten langer thuis blijven wonen, moeten zichzelf redden zolang het nog maar een beetje kan, geldbedragen worden besteed om vereenzaming tegen te gaan. Toch komen bij Westland Verstandig de laatste weken veel klachten binnen van inwoners en interieurverzorgsters in dienst bij thuishulpaanbieders dat ze beknot worden in het aantal uren huishoudelijke hulp. Zo moet de woning van bijv. een 98-jarige inwoonster in 1.5 uur per week schoongemaakt worden in plaats van de al jaren gebruikelijke 3 uur. Een sociaal praatje met de inwoonster zit er dan helemaal niet meer in. Weer een domme en onbegrijpelijke bezuiniging. Ook slecht voor thuishulpverleners die meer klanten in dezelfde tijd moeten bedienen. Wel weer dure externe krachten die deze bezuiniging moeten doorvoeren. Westland Verstandig is het niet eens met dit beleid en zal CDA-zorgwethouder Vreugdenhil hierover gaan bevragen.
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

 

Back To Top