skip to Main Content
Publicatie HHW-Sloop Gemeentehuis Monster Geldverspilling, Kapitaalsvernietiging, Niet Duurzaam En Onverantwoord Zonder Te Weten Wanneer En Wat Er Voor In De Plaats Gaat Komen.

Publicatie HHW-Sloop gemeentehuis Monster geldverspilling, kapitaalsvernietiging, niet duurzaam en onverantwoord zonder te weten wanneer en wat er voor in de plaats gaat komen.

Sloop gemeentehuis Monster geldverspilling, kapitaalsvernietiging, niet duurzaam en onverantwoord zonder te weten wanneer (2023?) en wat er voor in de plaats gaat komen. Politieke spelletjes en domme doordrammerij van CDA, LPF, VVD en CU-SGP

Het College wil per se op korte termijn het gemeentehuis Monster slopen. Directe kosten gemeente ca. € 1.8 miljoen plus de renovatiekosten van € 1.5 miljoen enige jaren geleden. Dit terwijl vaststaat dat hergebruik geld oplevert en ook goedkope starters-en seniorenwoningen op korte termijn mogelijk zou maken. Er liggen concrete plannen daarvoor. Toch besluit de coalitie te slopen. Dat kost dus € 3.3 miljoen en dan hebben we nog niets. Welk plan daarna gaat komen kon het College niet aangeven. De coalitie vond dat blijkbaar ook te gortig en toverde uit de hoed een duur plan van 40 woningen. Vaststaat dat dat plan de gemeente miljoenen gaat kosten. Echter de coalitie had daar geen informatie over en wethouder Snijders wist het ook niet en sprak over uitdaging. Westland Verstandig vindt dit onverantwoord en slecht bestuur. Eerst moet je weten wat je wilt en daarna kies je dan eventueel voor sloop. Welke belangen spelen er nu weer op de achtergrond bij de diverse coalitiepartijen?
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

 

Back To Top