skip to Main Content
Publicatie HHW-Welzijn Even Belangrijk Als Welvaart

Publicatie HHW-Welzijn even belangrijk als welvaart

Welzijn even belangrijk als welvaart

Dit College geeft heel veel euro’s uit aan public affairs, externen, inschakelen adviesbureaus, onnodig dure vreemde plannen (sloop gemeentehuis Monster, voor een habbekrats verkopen gemeentehuizen Wateringen en ‘s-Gravenzande), vreemd en geldverslindend maken van visies, waar vervolgens niets mee gebeurt en in de la verdwijnen, structureel bezuinigen op zorg, niet voldoende aandacht voor passende woningen voor starters en senioren, te veel de focus op huisvesting arbeidsmigranten en dat ten koste van de leefomgeving van veel inwoners en de woonwensen van onze inwoners. Ook te veel aandacht voor onzinnige handhaving buitengebied wat niets oplevert. Tuinbouw is belangrijk voor Westland, maar we moeten niet overdrijven. Westland moet vooral een gebied zijn waar het goed toeven is. De tuinbouw floreert dan ook.
Westland Verstandig ziet liever een Westland waar we de ruimte hebben, met een goede en groene leefomgeving, met aandacht voor ouderen en met aandacht voor het echt beetpakken en oplossen van al vele jaren bestaande problemen. Ook aandacht voor het terugdringen van criminaliteit en hufterigheid. Dan wordt welvaart welzijn en daar moeten we naar toe!
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

 

Back To Top