skip to Main Content

Publicatie-Hopelijk kan Westland Verstandig samen met GBW en VVD een frisse wind door het Bestuur van Westland laten waaien

Hopelijk kan Westland Verstandig samen met GBW en VVD een frisse wind door het Bestuur van Westland laten waaien! Oproep om uw ideeën / mening met ons te delen

Inmiddels is na een positief ontvangen snelle en voortvarende formatie onder leiding van Westland Verstandig, waarbij ook alle 7 andere raadspartijen betrokken werden, het College een maand aan de slag. Zoals eerder al aangegeven kijken we niet terug, maar alleen vooruit. Starten met de uitvoering van ons Actieprogramma met 183 grote of kleine acties die Westland beter moeten maken. Snel en kordaat! Natuurlijk zal ook wel eens blijken dat we iets te veel, te snel en te graag willen of dat een besluit sommige inwoners niet bevalt. Maar dan past een goede uitleg aan onze inwoners en we rekenen dan op begrip. Helaas kun je het soms niet iedereen naar de zin maken. Open en duidelijk zijn is dan vaak wel belangrijk. We doen in ieder geval onze stinkende best voor iedereen en heb daar alstublieft alle vertrouwen in.
Van woningen voor onze starters, meer wonen met zorg, meer verpleeghuisbedden tot betere wegeninfrastructuur, meer en beter groen, prettiger leefomgeving en meer aandacht voor de dagelijkse noden van onze inwoners en ondernemers. Een aantal al veel te lang lopende Westlandse vraagstukken echt oplossen, althans een snelle start maken om tot een oplossing te komen  is onze ambitie.
Hebt u ook ideeën of een mening laat het ons weten, want u weet, het liefst doen we het samen met onze inwoners en ondernemers.
Bezoek ons Burgerkantoor op werkdagen tussen 13.00 uur en 15.00 uur aan het Marktplein 10 in ‘s-Gravenzande. Buiten die tijden en voor Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a kan altijd een afspraak gemaakt worden op 06-53401068 of mailen naar info@duijsens.net.

 

Back To Top