skip to Main Content

Publicatie Lierenaar-College wil Schefferkampbos kappen en heeft geen oog voor behoud flora en fauna. Aandacht voor al voorziene verkeersproblemen bevoorrading bij Emmastraat en Hoofdstraat

College van B&W van CDA, VVD, GL en GBW willen het Schefferkampbos kappen en hebben geen oog voor behoud flora en fauna. Partijen waaronder Westland Verstandig vragen aandacht voor al destijds bij de bouw voorziene verkeersproblemen rondom bevoorrading bij de Emmastraat en Hoofdstraat

Het College gaat door met de plannen om het al vele tientallen jaren stuk defensiebos bij het Schefferkamp te kappen. Het College offert groen en fauna aan tuinbouw. In Westland liggen er natuurlijk nog genoeg grote percelen grond, bestemd voor de tuinbouw, leeg en wachten al jaren op een koper en kassenbouwer. De Hoefweg leent zich voorts niet voor nog meer grotere tuinbouwbedrijven. Waarom niet dit bouwperceel in tact laten en het naastgelegen perceel bestemmen tot natuurlijke waterberging. Er kan dan een uniek stukje algemeen toegankelijk stuk groen ontstaan. Waarom dit vernietigen? Westland is al de minst groene gemeente.
Met een aantal andere partijen heeft Westland Verstandig vorige week aangekaart de verkeersonveilige situatie rond de AH-supermarkt. In 2014 wezen we er al op dat de bevoorrading anders moest plaatsvinden. Helaas komt dat nu uit en komen dezelfde partijen die dat destijds niet geloofden terug op hun mening. Situatie snel veranderen en verbeteren.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

Back To Top