skip to Main Content
Publicatie Monsterse Courant-College Vertraagt Plannen Centrum Monster

Publicatie Monsterse Courant-College vertraagt plannen centrum Monster

College vertraagt plannen centrum Monster

Westland Verstandig heeft nog maar weer eens aangedrongen bij het College op bespoediging van het centrumplan Monster. Dringend moet daar het nodige gebeuren aan de leefomgeving, wegenstructuur, levendigheid en aanzicht. Vele klachten komen bij onze fractie binnen. Het College houdt de boot af. Ineens wordt alles gekoppeld aan het onjuiste en geldverspillende sloopplan oud gemeentehuis in 2020. Enkel praten, onnodig externe bureaus die het alleen maar lastiger en duurder maken en er gebeurt niets.
Dringend verzoekt Westland Verstandig het College van CDA, VVD, LPF en CU-SGP om eens echt aan het werk te gaan. Stoppen dus met alleen maar maken van visies, met allerlei geneuzel, stoppen ook met niets voor de burgers opleverende eigen PR-acties zoals tijdens feestweken door kernen fietsen en stoppen met alleen maar mooie praatjes. 6 wethouders, 1 burgemeester met tientallen medewerkers die ondersteunen en die de gemeente maandelijks meer € 150.000,– kosten en waar eigenlijk niets uit komt, omdat ze alleen maar aan zichzelf denken en voor zichzelf bezig zijn.
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

Back To Top