skip to Main Content

Publicatie Monsterse Courant-Druiventuin moet voor Westland behouden blijven

Druiventuin moet voor Westland behouden blijven. De gemeente moet actiever zijn. Fonds 1818 moet niet alleen oog hebben voor de hoogste opbrengst bij verkoop, maar actief zijn in het vinden van oplossingen

Plotsklaps en zonder enige voorwaarschuwing kondigde de Westlandse Druiventuin de sluiting aan. Dat moest direct gebeuren. De eigenaar -feitelijk Fonds 1818- wil nu verkopen. Veel betrokken vrijwilligers en ook veel Westlanders benaderden Westland Verstandig om te zorgen dat op een of andere wijze de Druiventuin behouden blijft. Westland Verstandig vindt dat ook. Het is eigenlijk ongehoord dat het bestuur besluit te stoppen en dat zo doet dat er bijna geen weg terug meer is. Dit hoort niet en zeker niet van Fonds 1818 die met mooie beloftes het Fonds Westland kort geleden overnam. De vraag is of de sluiting ook was gebeurd als die overname er niet was geweest. Westland Verstandig wil meer actie vanuit het College en hoopt op de steun van de andere partijen.
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Marktplein 10 op werkdagen dagelijks tussen 13.00 en 15.00 uur of het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur.

 

Back To Top