skip to Main Content

Publicatie Monsterse Courant – Gelukkig is sloop gemeentehuis weer even van de baan

Gelukkig is sloop gemeentehuis weer even van de baan. VVD, CDA, GBW, GL-college teruggefloten. Fouten VVD-wethouder Ouwendijk in Leuningjesdossier worden door meerderheid Raad ten onrechte niet afgestraft

Westland Verstandig is tegen de sloop van het hele gemeentehuis Monster. Moeten we natuurlijk niet doen. Toen de Raad moest beslissen over de 2 nieuwe gemeentehuizen werd nog aangegeven dat de bestaande gemeentehuizen aanzienlijke opbrengsten zouden geven, zodat de investering van meer dan € 45 miljoen weer gedeeltelijk terug zou komen. Voor gemeentehuis Monster was ruime belangstelling volgens de vertrekkende burgemeester. Nu bleek ineens sloop de enige optie. Na sloop zou er dan een visie over centrum Monster komen. Verkeerde volgorde, kapitaalsvernietiging en euro’s van de burgers die verspild worden, zeker nu sloop nog een fors bedrag kost. Gelukkig krijgt het College voorlopig niet zijn zin. Gekeken zal worden naar ander gebruik. Hopelijk doet het College wat ze beloofd heeft en kan sloop voorkomen worden.
VVD-wethouder Ouwendijk blunderde ook weer in het Leuningjesdossier. Voor LPF en Westland Verstandig was de maat vol. Onverantwoord is het om deze brokkenpiloot door te laten gaan. Andere partijen zagen ook de Westland geld kostende fouten, maar gaven de wethouder de kans door te gaan . De motie van wantrouwen werd niet gesteund. Onbegrijpelijk!
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

Back To Top