skip to Main Content
Publicatie Monsterse Courant-Oude Gemeentehuis Moet Niet, Althans Niet In Zijn Geheel, Gesloopt Worden

Publicatie Monsterse Courant-Oude gemeentehuis moet niet, althans niet in zijn geheel, gesloopt worden

Oude gemeentehuis moet niet, althans niet in zijn geheel, gesloopt worden. Geldverkwisting, niet duurzaam en kapitaalvernietiging

Het College van Burgemeester en Wethouders van CDA, LPF, VVD en CU-SGP wil het gemeentehuis Monster in zijn geheel slopen. De boekwaarde van ca. € 1.2 miljoen en sloopkosten van ca. € 535.000,– gaan bij sloop definitief verloren. Geld dat beter aan andere nuttige zaken kan worden besteed. Het College gaat door sloop ook voorbij aan de liggende plannen om ca. 40 goedkope appartementen te realiseren in het bestaande gebouw, waarbij de Raadszaal een nieuwe bestemming krijgt en ook buiten voldoende groen en parkeren gecreëerd wordt. Wel zal aandacht gegeven moeten worden aan de belangen van de aangrenzende woningen langs de Choorstraat die wel erg dicht tegen het gemeentehuis liggen. Kort en goed: het collegevoorstel tot sloop getuigt niet van een goede visie en hergebruik van het hele gemeentehuis en in ieder geval een deel daarvan is in alle opzichten beter en gewenst. Hopelijk krijgt onze mening genoeg bijval in de Raad.
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

Back To Top