skip to Main Content
Publicatie Monsterse Courant-Structurele Maatregelen Voor Betere Wegenstructuur Monster-Poeldijk Zijn Nodig

Publicatie Monsterse Courant-Structurele maatregelen voor betere wegenstructuur Monster-Poeldijk zijn nodig

Structurele maatregelen voor betere wegenstructuur Monster/Poeldijk zijn nodig evt. met financiële steun van de Metropoolregio en provincie

In Monster en Poeldijk worden vele nieuwe woningen gebouwd. Echter de wegenstructuur is niet goed aangepast. Het gevolg is dat de leefomgeving van veel inwoners er slechter op geworden is en ook de verkeersveiligheid niet gewaarborgd is. Ook is het verkeer natuurlijk drukker en er is meer vrachtverkeer. In de centra van Monster en Poeldijk klagen vele inwoners over te smalle wegen, te veel verkeer, verkeer wat te hard rijdt en te weinig parkeren. De Jan Barendselaan is niet veilig, zeker niet voor kinderen. Westland Verstandig is voor een structurele en goede oplossing. Bijv. een rondweg rond Monster en rond Poeldijk, die de centra ontlast. Op korte termijn moeten afdoende maatregelen genomen worden om de huidige klachten weg te nemen. De Metropoolregio Rotterdam-Den Haag trekt wel miljoenen uit voor oplossen knelpunten in Den Haag en Rotterdam. Dat moet ook in Westland. De Provincie heeft heel veel liggende gelden. Denk aan de miljoenenbijdrage voor….het Songfestival in Rotterdam. Ook die euro’s zouden gebruikt kunnen worden. Dit moet als het aan Westland Verstandig ligt nu snel gebeuren.
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

Back To Top