skip to Main Content

Publicatie Monsterse Courant-Weer weinig beweging in centrumplan Monster

Weer weinig beweging in centrumplan Monster. College schuift de problemen bewust voor zich uit en komt ook in de begroting 2020 niet met concrete acties

Westland Verstandig dringt al vanaf de verkiezingen aan op het aanpakken van de problemen in Monster. Parkeren, aantrekkelijker centrum, slechte infrastructuur wegen in de dorpskern. Echte structurele oplossingen moeten er komen, zeker nu het aantal woningen zich verder zal gaan uitbreiden. Bij andere Westlandse kernen zijn nieuwe wegen aangelegd en gepland, maar niet in Monster. Ook dat moet daar gebeuren. Westland Verstandig zal daar weer om verzoeken in de komende Begrotingsraad. Minder geld naar geldverspillende zaken en maar doen aan de echte problemen!
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Marktplein 10 dagelijks tussen 13.00 en 15.00 uur of het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur.

Back To Top