skip to Main Content

Publicatie Monsterse Courant-Westland Verstandig is voor een volledig nieuw ingericht Prins Willem III-plein in Ter Heijde en voor het vlot verbeteren centrum Monster

Westland Verstandig is voor een volledig nieuw ingericht Prins Willem III-plein in Ter Heijde en voor het vlot verbeteren centrum Monster

Twee weken geleden werd een rondgang gehouden door Ter Heijde om te bekijken waar de leefomgeving verbeterd kan worden door meer of ander groen. Algemeen overigens was er terecht ergernis over het vele onkruid tussen tegels, op stoepen etc. Wij willen dat het openbaar gebied door de gemeente veel beter wordt onderhouden. Bijna alle aanwezigen vonden dat het plein voor de kerk een veel groener en vriendelijker aangezicht moet krijgen. Dat plein leent zich prima voor het worden van een echt leuk en gezellig dorpshart voor Ter Heijde. Doen vinden wij.
De inwoners van de dorpskern Monster vinden terecht dat het aanpakken van het centrum te lang op zich laat wachten. Wij vinden dat het College ten onrechte snel tot gehele sloop van het gemeentehuis wil overgaan. Kapitaalsvernietiging die voorts tenminste € 450.000,– zal gaan kosten. Een ander gebruik zou toch meer in de rede liggen. Dit College van VVD, CDA, GL en GBW wil echter voor het eind van het jaar de sloop doordrukken. Westland Verstandig denkt dat verstandigere oplossingen denkbaar zijn. Wij zijn benieuwd of de coalitiepartijen hun wethouders willen volgen.
Wilt u contact: Westland Verstandig Kreeklaan 6, 2691KX ’s-Gravenzande / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

 

Back To Top