skip to Main Content

Publicatie-Ook in deze crisistijd is het belangrijk dat de Raad voor inwoners vervelende kwesties aan de orde blijft stellen

Ook in deze crisistijd is het belangrijk dat de Raad voor inwoners vervelende kwesties aan de orde blijft stellen

Ook in tijden van heel veel ellende om ons heen is het belangrijk dat andere zaken goed blijven gaan. Dat is helaas niet altijd het geval. Natuurlijk gaan er veel zaken in Westland goed. Maatregelen die te maken hebben met het virus staan voorop, o.m. het werk van BOA’s en bijstandsafdelingen is belangrijk. Ook dat de hulp aan inwoners met een zorgvraag voor moet gaan! Toch zien we dat een aantal zaken ook nu niet goed verlopen in deze crisistijd. We noemen het verzamelen van ons huishoudafval (verkeerde berichten vanuit gemeente, chaotisch), werkzaamheden op de begraafplaatsen (respectloos), doorgaande vermindering huishoudelijke hulpuren (nog steeds slechte communicatie), voorgenomen sluiting -tegen de wil bewoners- ontspanningsruimte van de Lessenaar in Kwintsheul. Onder meer deze kwesties brachten we ter sprake tijdens de digitale commissievergadering vorige week. Ook vindt Westland Verstandig dat het College snel andere keuzes moet gaan maken voor de geld- en tijdbesteding. Andere tijden vergen ander beleid. Gewerkt moet worden aan de echte oplossing van de echte problemen. Daar moet politiek Westland voor staan!!!
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl. Onze Burgerkantoren houden we nog even dicht.

 

 

Back To Top