skip to Main Content
Publicatie ‘s-Gravenzander-Afspraak Dat Een Jaar Na Gereedkomen Marktplein Een Evaluatie Zou Plaatsvinden

Publicatie ‘s-Gravenzander-Afspraak dat een jaar na gereedkomen Marktplein een evaluatie zou plaatsvinden

Afspraak dat een jaar na gereedkomen Marktplein een evaluatie zou plaatsvinden. Westland Verstandig liet dat inmiddels op de agenda plaatsen

Het winkelcentrum is bijna klaar en het Marktplein ziet er schitterend uit. Mooie bomen, goede stenen ondergrond, mooie Oudhollandse lantaarnpalen, de pomp en leuke terrassen. De beloofde terugblik na een jaar gebruik moet nu plaatsvinden. Ongetwijfeld komt dan ook weer aan de orde nut en noodzaak van handhaving rijweg tussen Vaartplein en Langestraat. Als die er niet meer zou zijn dan ontstaat ook weer meer ruimte voor terrassen en wordt het Marktplein in feite groter. Het nog steeds in opslag zijnde Gravin Machteldbeeld zou dan wel makkelijk een plekje kunnen krijgen ergens op het plein. Daar hoort immers dat beeld toch. Westland Verstandig wil dan ook nog weer eens een poging wagen om de bijna altijd vol op de wind staande Graaf Willem II-straat overdekt te krijgen. Dat die straat niet overdekt is, is een gemis aan het huidige centrum. Als u als lezer ook nog verbeterpunten hebt, laat het ons weten.
Wilt u contact: Westland Verstandig, Pr. Julianastraat 43a, 2671 EH Naaldwijk / 06-53401068 / mail info@duijsens.net. Zie: www.westlandverstandig.nl of bezoek op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur het BURGERKANTOOR ’s-Gravenzande, Langestraat nr.131 of op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur het BURGERKANTOOR Naaldwijk aan de Prinses Julianastraat 43a.

Back To Top